Diëtist houdt haar mok vast.

Nutri-Noord voor jou!

Begeleiding door Nutri-Noord is geschikt voor kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of je dichtbij woont of ver weg, want begeleiding wordt zowel op de praktijk als online gegeven. Hierdoor kan ik ook begeleiding bieden op afstand. 

Ben je (nog) niet toe aan een face-to-face gesprek? Dan is begeleiding via Whatsapp en/of e-mail ook mogelijk. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Heb je vragen of vind je het prettig om elkaar eerst eens te spreken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Consulten

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek van ongeveer 45-60 minuten leren we elkaar kennen, bespreken we je hulpvraag, (medische) achtergrond, voeding, leefstijl en nemen we je wensen door. 

Ik stel je veel vragen waardoor ik inzicht krijg in je eet- en leefgewoonten. De begeleiding wordt volledig aangepast aan jou en jouw wensen. We stellen een persoonlijk plan op met doelen. Vervolgens maken we een concreet plan hoe je deze doelen in stappen zult gaan behalen. Ik geef hierbij praktische tips die je thuis kunt toepassen. 

Vergeet je legitimatie niet!

 

Vervolgconsulten

Vervolgconsulten duren 15 of 30 minuten. Een weegmoment is 15 minuten. Een weegmoment inclusief evaluatiegesprek 30 minuten.

Je progressie en gezondheid zijn leidend tijdens de gesprekken. Het meten van het gewicht is enkel om de voortgang op lange termijn te kunnen meten. Ik vind het belangrijk om niet teveel focus te leggen op het gewicht tijdens de consulten, omdat je energiestatus, je gevoel en je symptomen veel meer zeggen over je voortgang.

Tijdens een evaluatiemoment bespreken we je voortgang en de resultaten tot nu toe. Ben je goed op weg? Is er meer nodig? Waar loop je tegenaan? Ieder consult maken we afspraken waarmee je thuis aan de slag gaat. 

Wannéér we een vervolgconsult inplannen ligt aan jouw wensen en hoeveel ondersteuning jij op dat moment nodig bent. 

 

Nutri-Coaching

Waarom Nutri-Coaching?
Bij reguliere consulten zien we elkaar eens in de zoveel weken/maanden. Voor sommige mensen werkt dat prima. Anderen hebben meer handvatten en begeleiding nodig voordat ze hun doel bereiken.
Het komt vaak voor dat mensen na een consult tegen moeilijkheden aanlopen of vragen hebben. Het traject kan hierdoor vastlopen. Het is belangrijk om direct antwoord te krijgen en/of ondersteunt te worden zodat je verder kunt met jouw proces. Met Nutri-Coaching kan ik op een luchtige en tijdbesparende manier deze intensieve begeleiding bieden.

 

Wat is Nutri-Coaching?
Nutri-Coaching is een online traject waarbij je intensief begeleidt wordt. Je kunt onbeperkt je vragen, probleemsituaties en overwinningen appen en/of mailen, waardoor je ondersteuning krijgt op de momenten dat jij het nodig hebt. Hierdoor kunnen we je plan bijsturen wanneer dit nodig is en verlies je geen kostbare tijd. Indien nodig wordt er een voedingsplan opgesteld naar jouw wensen en behoeften. 

Ik zal gedurende het traject ook regelmatig contact met jou opnemen. We hebben iedere maandag een contact moment. Hierbij bespreken we de voortgang, waardoor je gefocust blijft tijdens het hele traject. Ik neem gedurende het traject je onzekerheden weg en motiveer je om je doelen te behalen. We vieren natuurlijk ook je successen!

Door middel van Nutri-Coaching zul je in kleine stappen je einddoel bereiken. Wanneer een stap lukt en je dit gemakkelijk kunt volhouden, dan gaan we naar de volgende stap. We werken aan een krachtige basis, zodat jij dit in de toekomst zelf voort kunt zetten. 

 

Wat krijg je bij Nutri-Coaching?

 • Iedere maandag een contact moment over je voortgang
 • Onbeperkt mogelijkheid om contact op te nemen (Whatsapp/e-mail)
 • Een professional die je gehele proces met je meedenkt en je gefocust houdt
 • Effectieve methode
 • Sneller je doelen bereiken

 

 

 

Veelgestelde vragen

Is een combinatie van losse consulten en het programma mogelijk?

Ja dat is juist heel waardevol! Beide begeleidingsvormen hebben voor- en nadelen. Samen versterken ze elkaar. 

Het face-to-face element is heel prettig van de consulten, omdat het persoonlijk is en ik hierbij vaak een completer beeld kan verkrijgen van de situatie. Maar in tussentijd verlies je mogelijk focus en motivatie.
Nutri-Coaching biedt intensieve begeleiding op een laagdrempelige manier. Het houdt je gefocust gedurende het traject en kost weinig tijd. 

Consulten in combinatie met Nutri-Coaching zorgt ervoor dat je het gehele traject bezig bent met je doelen, waardoor je deze sneller zult bereiken. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Is Nutri-Coaching op ieder moment beschikbaar?

In verband met de intensieve begeleiding is er een maximaal aantal personen tegelijk mogelijk. Vraag naar de beschikbaarheid. 

 

Hoe kan ik Nutri-Coaching inzetten?

Dat is afhankelijk van jouw situatie. Hieronder noem ik een aantal voorbeelden:

 • Je hebt een feestje/etentje en je bent er gespannen over of je hebt een vraag. 
 • Je bent trots op jezelf vanwege (vul maar in) en wil dit graag delen. 
 • Het is als gezin niet gezellig aan de eettafel en je wilt dit graag veranderen, maar je weet niet hoe. 
 • Je hebt een vraag over een bepaald voedingsmiddel. 
 • De afspraken na een consult lukken niet en je weet niet hoe je verder moet.
 • Je zit niet lekker in je vel en moet dit kwijt aan iemand die je begrijpt. 
 • Je dreigt terug te vallen door een vervelende situatie, opmerking, etc. 

 

Ben ik een verwijzing van de (huis)arts nodig?

Spelen er medische zaken dan is een verwijzing met een medische indicatie nodig van de (huis)arts/specialist. Dit geeft mij als diëtist alle relevante informatie en zorgt ervoor dat ik je goed kan adviseren.

Is er geen medische reden dan is de diëtist is zonder verwijzing toegankelijk.